Publicació al Diari Ara sobre la propera edició de Sarroca Medieval

Publicació al Diari Ara sobre la propera edició de Sarroca Medieval

L’edició de diumenge del Diari Ara publica el següent text sobre la propera edició de Sarroca Medieval, que se celebrarà els dies 14 i 15 d’octubre.

Fira Medieval a l’entorn privilegiat del conjunt monumental de Sant Martí Sarroca

Sant Martí Sarroca celebra una nova edició de “Sarroca Medieval”

Amb activitats per a grans i petits relacionades amb l’època medie- val i la història del municipi, visites teatralitzades a l’interior del castell i un concert de Lídia Pujol a l’Església.

Sant Martí Sarroca és un municipi situat entre vinyes de l’Alt Pene- dès. Diversos barris constitueixen el seu entorn natural, juntament amb el paratge de les Valls que hi ha just darrere del lloc més emblemàtic i característic, punt de visita obligada al Penedès: el conjunt monumental medieval “Sa Roca” format per l’església romànica de Santa Maria i el Castell dels Santmartí.

Els propers dies 14 i 15 d’octubre, a l’entorn del castell i de l’església, s’hi celebra una nova edició del “Sarroca Medieval”, un mercat me-dieval amb recreacions històriques vinculades al municipi, gastronomia, activitats i visites teatralitzades al castell.

Aquest any també hi haurà la possibilitat d’assistir al concert Iter Iluminis de la cantant Lídia Pujol, acompanyada de músics i del cor de Vallferosa a l’interior de l’església amb entrada anticipada.

Els regidors de turisme i de cultura, Joan Lluís Climent i Albert Tort, expliquen que “Sant Martí és un municipi amb una activitat cul- tural dinàmica, amb un patrimoni històric i natural que val la pena visitar, amb comerç de proximitat i amb esdeveniments com Sarroca Medieval en un entorn privilegiat”.

admin

Leave a Reply